DIYPrintingSupply.comDIYPrintingSupply.com dikenali sebagai salah satu pembekal terulung untuk heat press machine dan juga membekal barang-barang untuk memulakan perniagaan heat transfer printing anda. Disini kami berikan 10 sebab mengapa anda perlu memilih DIYPrintingSupply.com sebagai pembekal mesin heat press anda!!

1. Latihan komprehensif: Pastikan anda mendapat latihan atau penerangan menyeluruh tentang penggunaan mesin, pembaik-pulih dll. Bukan sekadar mendengar dan melihat sahaja, pastikan anda faham setiap penerangan itu. Ini penting supaya anda tidak selalu membuat kesilapan sewaktu menggunakan mesin tersebut. video tutorial 2. Menyediakan video tutorial yang lengkap: Kami faham, bukan semua perkara anda boleh dapat dalam kelas. Disebabkan itu, video tutorial yang lengkap dan mudah difahami juga disediakan untuk anda. Mudah, anda hanya perlu tekan play dan replay sehingga betul-betul faham.

3. DIYPrintingSupply.com juga membekalkan pelbagai jenis bahan sublimation (baju, cawan, phone casing, tile etc) dengan harga yang sangat berpatutan.

4. Sangat penting bagi anda untuk mencari pengedar yang sentiasa ada ready stok untuk menyokong perniagaan anda walaupun dalam keadaan kecemasan.

5. Memiliki kredibiliti dan reputasi yang bagus di dalam pasaran ini. Sebagai contoh DIYPrintingSupply.com adalah penerima anugerah EXCELLENT BRAND, KERIS AWARD dll.

6. Menyediakan jaminan produk. ‘Anda percaya, kami yakin’ Technical Support7. Memiliki pakar teknikal yang berkredibiliti tinggi dan sentiasa memberi bantuan teknikal samada secara persendirian atau melalui telifon & emel.

8. Pendaftaran akaun online secara percuma: memudahkan anda untuk membuat pembelian secara online, menyemak status penghantaran dan sebagainya. DIYPrintingSupply.com yakin, dengan menyediakan khidmat ini, kami dapat menjimatkan masa anda.

9. FREEBIES seperti product voucher dan banyak added values. Lebih banyak anda beli, lebih banyak anda jimat.

10. DIYPrintingSupply.com juga menjual mesin dan barang-barang heat press dengan harga yang anda mampu milik. Disini, anda bukan sahaja membeli produk tetapi servis terbaik dari kami. 8.Final-Billborad-24x26Namun bagi kami di DIYPrintingSupply.com, yang paling penting ialah dalam perniagaan ini adalah 100% kepuasaan pengguna sentiasa menjadi keutamaan kami.

Jadi lagi yang anda tunggu? Jadilah ahli DIYPrintingSupply.com sekarang!
Jemput ke website kami di www.DIYPrintingSupply.com untuk maklumat lanjut!!

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?