Pada hari ini, peranti elektronik adalah sangat penting dalam menjalani kehidupan seharian. Sama ada di tempat kerja atau rumah peranti digital seperti telefon bimbit, komputer, iPad, iPod dan lain-lain membantu kita untuk menjadikan kehidupan kita lebih banyak lebih mudah.

29

Contohnya telefon bimbit, kita dapat lihat pada zaman sekarang, hampir 99% daripada golongan belajar dan bekerja memiliki sekurang-kurangnya 1telefon bimbit.  Ianya telah menjadi suatu keperluan bagi manusia.

Oleh kerana itu, sebagai peniaga barangan percetakkan, fenomena ini merupakan satu bonus untuk anda mempelbagaikan produk percetakan anda.  Didalam artikel ini, kami akan kongsikan 5sebab mengapa anda perlu memulakan perniagaan percetakkan bekas/sarung telefon. (handphone casing)

1. Terbukti Memiliki Pasaran yang Luas:

Seperti yang telah kami perkatakan sebelum ini, telefon mudah alih ini adalah sangat viral dan penting pada masa kini.  Kerana itu, kita boleh lihat ramai pemilik telefon ini mencari sarung telefon bimbit mereka untuk melindung dan sebagai fesyen masa kini.

2. Kos Permulaan yang Rendah.:

DIYPrintingSupply.com menyediakan kos permulaan perniagaan percetakan hadiah yang sangat berpatutan. Untuk makluman anda, cenderamata & hadiah premium boleh dikelaskan kepada 2 kategori utama, iaitu hadiah peribadi & hadiah korporat. Anda kini boleh mencetak pelbagai barangan cenderamata & cawan termasuk Plat Pemejalwapan, Dryfit Tees, Bantal Kusyen, Jigsaw Puzzles, Metal keychains, sarung Telefon, jubin seramik, Photo Rocks, Bingkai Kaca, Papan Aluminium dan lain-lain

303. Pelbagai Saluran Jualan:

Mencari lokasi untuk menjual produk anda sangat mudah kerana ianya terdapat dimana-mana seperti kedai dalam talian, kiosk pusat membeli-belah, kedai hadiah, pameran perdagangan dan banyak lagi.  Disni anda akan memperoleh  hasil jualan yang sangat tinggi.

4. Margin Keuntungan yang Tinggi:

Kos untuk membuat produk ini adalah sangat rendah berbanding dengan pulangan  yang anda dapat. Ini adalah kerana margin keuntungan bagi perniagaan ini adalah sangat tinggi iaitu lebih 498%.

5. Tahap Kepuasan yang Tinggi:

Biasanya dalam perniagaan ini, pelanggan anda akan memberikan foto mereka dan apa yang anda perlu lakukan adalah hanya editing kecil untuk memastikan imej-imej ini kelihatan menarik. Oleh kerana itu, tahap kepuasan pelanggan anda adalah lebih tinggi. Pelanggan lebih gembira membawa kepada peluang perniagaan yang lebih tinggi dan lebih menguntungkan.

Mulakan Perniagaan Percetakkan dan Pembuatan Sarung Telefon
Hubungi Kami Sekarang Untuk Keterangan Lanjut!!!

Nama Syarikat : DIY Printing Supply Sdn. Bhd.(983005-H)
Nombor yg Boleh Dihubungi : 019.3233.864 / 019.3232.556 /019.3232.740
Website : www.DIYPrintingSupply.com
Emel : enquiry@DIYPrintingSupply.com
Facebook : www.facebook.com/diyprintingsupply

 

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?