Satu lagi produk baru yang akan diperkenalkan oleh DIYPrintingSupply.com dan akan dipamerkan di bilik pameran kami adalah “3D Sublimation Vacuum Machine“. Mesin baru ini menggunakan teknologi 3D “3 Dimensi” dan membantu anda untuk menjimatkan masa dan tenaga buruh.

Mesin 3D

Dengan keupayaan pemindahan haba 3D yang luar biasa, anda dengan mudah merealisasikan percetakan pemejalwapan pada permukaan yang melengkung atau produk dengan pelbagai permukaan.

Dengan peningkatan mesin  kami, anda mampu untuk membuat dua kerja dengan menggunakan belbagai acuan dalam satu masa dan membolehkan kerja anda dalam kecekapan tinggi.

[youtube HygjixIOxoQ nolink]

Percetakan 3D Objek

Filem vakum: Keajaiban percetakan pemejalwapan objek 3D  datang dari filem vakum. Apabila meletakkan objek percetakan di bawah filem, udara boleh disedut oleh pemacu pneumatik yang boleh membuat filem yang dilampirkan menjadi kemas kepada permukaan substrat percetakan tanpa mengira objek tersebut melengkung atau pelbagai bentuk permukaan.

Imej Yang Lebih Berkualiti

Pemanasan yang rata: Mesin Vacuumsub 3D menggunakan tiub pemanasan dan bukannya wayar haba, maka haba yang dibekalkan pada permukaan objek adalah sama rata.

Kawalan Digital Tepat: Digital mengawal dan memantau sistem membolehkan anda tahu suhu sebenar objek percetakan 3D.

SVCM-3D-b

Kecekapan

Operasi Mudah: Tidak ada keperluan untuk menarik atau menolak dalam mengendalikan mesin ini. Hanya meletakkan objek percetakan antara filem vakum dan plat, maka menghidupkan butang operasi, tekanan akan dihasilkan oleh memandu pneumatik dan akan sama rata dipindahkan ke permukaan objek percetakan 3D.

Proses Percetakan Cepat: Mesin pemejalwapan Vacuumsub 3D dibina dengan platens dua bekerja, anda boleh menyediakan ruang kosong pemejalwapan dengan satu plat apabila satu lagi digunakan, pembinaan ini menjimatkan masa anda apabila berurusan dengan pengeluaran berkelompok.

Nama Syarikat : DIY Printing Supply Sdn. Bhd.(983005-H)
Nombor yg Boleh Dihubungi : 019.3233.864 / 019.3232.556 /019.3232.740
Website : www.DIYPrintingSupply.com
Emel : enquiry@DIYPrintingSupply.com
Facebook : www.facebook.com/diyprintingsupply

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?