Pengenalan :

Berdasarkan peredaran teknologi mesin pemotong oleh GRAPHTEC SILHOUETTE CAMEO mempersembahkan gaya professional bagi pengawalan pemotongan bahan ke desktop.

GRAPHTEC SILHOUETTE CAMEO mampu memotong pelekat atau sticker dan juga “vinyl transfer film“, pelekat filem untuk hiasan atau menggores, huruf vinyl, kertas magnetik, serta semua jenis T-Shirt permindahan haba atau “heat tansfer” media seperti “transfer paper” untuk baju kapas “cotton”, flock (Baldu) untuk pakaian.

GRAPHTEC SILHOUETTE CAMEO sealunya datang dengan ARMS GRAPHTEC (Automatic Registration Mark Sensor) supaya anda boleh memotong media percetakan dalam warna penuh daripada pencetak laser atau pencetak inkjet anda.

Image result for cameo silhouette 3 png

Picture: A3 or 12inch Size Cutting Plotter Machine – Graphtec Silhouette Cameo (Download PDF)

Graphtec Cameo Silhouette adalah Mampu Milik

Cameo Silhouette mempunyai ciri-ciri biasanya hanya ditemui pada pemotong yang berharga ribuan ringgit. Jurutera kami telah menyesuaikan ciri-ciri ini untuk sesuai dengan saiz Cameo Silhouette dan harga, membuat Happiness Cameo nilai yang sangat baik, dan tahap kemasukan pemotong yang sempurna bagi pelajar, namun kuat dan cukup berfungsi untuk memenuhi profesional untuk kerja-kerja kecil bersaiz meja.

Dapatkan mesin pemotong/cutting plotter kecil tetapi bergaya ini di bilik pameran kami….

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?