Terdapat pelbagai jenis perniagaan percetakkan pada masa kini yang anda boleh ikuti.  Untuk post kali ini, kami mahu kongsikan kelebihan perniagaan mencetak T-shirt kepada pembaca.

Perniagaan percetakkan T-shirt ini memerlukan anda menggunakan kreativiti dalam menghasilkan pelbagai corak atau gambar yang unik dan menarik.  Dengan menggunakan sistem pemindahan haba, anda boleh memcetak sehelai T-shirt hanya dalam tempoh masa 20saat hingga ke 2minit sahaja.  Ini bermakna dalam tempoh 1jam, anda telah menyiapkan lebih kurang 30 helai T-shirt.

Jika sehelai T-shirt anda mendapat keuntungan bersih sebanyak RM10(paling minimum), ini bermakna dalam tempoh 1jam, anda boleh mendapat keuntungan bersih sebanyak RM300. Mudah bukan??

Percetakkan T-shirt yang menggunakan sistem pemindahan haba ini boleh dibahagikan kepada 3 kategori iaitu:

1. Transfer Printing (Pindah&Cetak)

2. Vinyl Printing (Cetak Vinil)

3. Sublimation Printing (Cetakan Pemejalwapan)

Pakej Percetakkan T-shirt dari DIYPrintingSupply.com

Di DIYPrintingSupply.com, terdapat 2 pakej untuk perniagaan percetakan T-shirt ini iaitu:

Untuk pakej ini, modal permulaan hanyalah dari RM 2000. Untuk pakej ini, anda akan menerima mesin heat press bersaiz A4 (38cm x 38cm) beserta kertas atau vinil, aksesori dan peralatan berkaitan dan juga khidmat latihan berkenaan penggunaan mesin secara PERCUMA bersama sijil penyertaan.  Selain itu kami juga akan membekalkan bunting dan katalog percuma untuk aktiviti promosi anda.  Tidak lupa hadiah misteri ikhlas daripada DIYPrintingSupply.com khas untuk anda.

<< SILA KLIK UNTUK MAKLUMAT LANJUT>>

Manakala untuk pakej ini, modal permulaan hanyalah dari RM3, 000.  Untuk pakej ini, anda akan menerima mesin heat press semi automatik dengan teknologi terbaru bersain A3 (50cm x 40cm) beserta kertas atau vinil, aksesori dan peralatan berkaitan dan juga khidmat latihan berkenaan penggunaan mesin secara PERCUMA bersama sijil penyertaan.  Selain itu kami juga akan membekalkan bunting dan katalog percuma untuk aktiviti promosi anda.  Tidak lupa hadiah misteri ikhlas daripada DIYPrintingSupply.com khas untuk anda.

<< SILA KLIK UNTUK MAKLUMAT LANJUT>>

Jana Pendapatan Anda melalui Perniagaan Percetakan T-Shirt
Hubungi kami sekarang untuk keterangan lanjut!!! 

Nama Syarikat : DIY Printing Supply Sdn. Bhd.(983005-H)
Nombor yg Boleh Dihubungi : 019.3233.864 / 019.3232.556 /019.3232.740
Website : www.DIYPrintingSupply.com
Emel : enquiry@DIYPrintingSupply.com
Facebook : www.facebook.com/diyprintingsupply

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?