Sedar tidak sedar, tahun 2014 sedang berlalu dengan pantasnya dan akan berakhir tidak lama lagi. Tahun baharu 2015 akan bermula dan secara tidak langsung ia merupakan satu permulaan yang baharu untuk kita semua.

Permulaan tahun yang baharu ini bermaksud peluang dan resolusi baharu untuk menjanjikan masa depan yang lebih baik. Jadi apakah matlamat anda untuk tahun 2015 ini? Mungkinkah anda mencari peluang perniagaan yang baharu?

Jika jawapan anda ‘ya’, DIYPrintingSupply adalah tempat yang tepat bagi anda untuk memulakan bisnes! Di DIYPrintingSupply, kami memberikan idea dan nasihat yang terbaik kepada yang berminat dalam industri ini. Kami di DIYPrintingSupply memiliki kepakaran dalam industri percetakan hadiah DIY. Justeru, misi kami adalah untuk memastikan bahawa pelanggan-pelanggan kami menerima idea bisnes yang terbaik bagi memastikan mereka mendapat keuntungan yang tinggi, tetapi dengan pelaburan permulaan yang rendah.

DIYPrintingSupply sebagai pembekal mesin dan bahan percetakan hadiah, menyediakan pelbagai pakej bisnes percetakan hadiah yang bermacam jenis seperti T-shirts, mug, button badges dan banyak lagi. Staf kami amat prihatin dan sedia memberi anda perundingan perniagaan dan latihan mesin secara percuma. Bukan itu sahaja, anda juga akan mendapat tutorial video percuma dan perkhidmatan tambahan yang berjumlah RM 1200!

Showroom DIYPrintingSupply berada di Klang, Selangor.

DIYPrintingSupply berkonsep ‘cash & carry’ dan tiada kuantiti pesanan minimum yang diperlukan.

Stok sedia ada.

Untuk maklumat atau pertanyaan yang lebih lanjut, sila hubungi kami di telefon atau emel, anda boleh juga datang ke showroom kami.

diy-contact-us-2

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?