Untuk mereka-mereka yang teringin nak menjalankan perniagaan sendiri, apa kata anda jalankan perniagaan percetakan hadiah. Di samping kos permulaan perniagaan yang rendah, operasi untuk perniagaan ini boleh dijalankan di mana-mana sahaja. Jika mahu, anda boleh menjalankan bisnes dari rumah. Tak perlu nak sewa bangunan atau ruang kedai. Ni je pun dah jimat banyak duit sebab selalunya kos sewa ruang niaga yang mahal. Untuk membantu anda mencapai impian ini, kami cadangkan bebarapa jenis mesin heat press yang sesuai untuk anda.

1. Mesin Heat Press T-Shirt

Perniagaan printing baju memang biasa dilihat dimana sahaja tak kirala di pasar malam ataupun di pasaraya-pasaraya besar. Walaupun saingan untuk perniagaan ini banyak, disebabkan permintaan untuknya tinggi, ia tetap menjadi pilihan utama bagi para peniaga baru ataupun lama. Untuk menjalankan bisnes ini dari rumah, anda hanya perlu gunakan pencetak inkjet sublimasi, mesin heat press (flat press) dan aksesori percetakan yang berkaitan.

2. Mesin Heat Press Mug

Selain dari perniagaan printing baju, perniagaan printing mug juga tak kurang permintaannya. Jika baju bercetak terletak di tangga nombor satu, mug bercetak terletak di tangga nombor dua. Anda sendiri boleh lihat jenis-jenis mug bercetak yang sedia-ada di pasaran. Jadi, jika anda ingin buat bisnes dari rumah yang pasti dapat untung, dapatkanlah mesin heat press mug. Melaluinya serta aksesori-aksesori berkaitan, anda dapat menjalankan perniagaan mug bercetak dengan lancar.

3. Mesin Heat Press Cap

Sambutan untuk topi-topi bercetak tak kurang hebatnya. Selain daripada menjadi pelindung matahari, ia juga merupakan aksesori fesyen yang bergaya buat lelaki dan wanita. Kini, semakin ramai kanak-kanak juga memakainya. Walaupun itu mungkin disebabkan pengaruh ibu bapa atau rakan-rakan, tak dapat dinafikan bahawa terdapat permintaan tinggi untuknya. Untuk menjalankan perniagaan percetakan topi sebagai bisnes dari rumah anda, dapatkan mesin heat press cap.

4. Mesin Heat Press Plate

Kalau anda pernah pergi bercuti ke Langkawi ataupun ke tempat-tempat tumpuan ramai seperti taman tema, tempat percutian dan lain-lain, anda mesti pernah ternampak cenderamata pinggan yang dicetak dengan gambar para pelawat. Terdapat juga cenderamata yang dicetak dengan gambar lokasi. Kalau anda dapatkan mesin heat press plate dan memulakan bisnes dari rumah melaluinya, ia akan menjadi peluang perniagaan yang bagus untuk anda kerana para pelanggan boleh menggunakan perkhidmatan cetakan anda untuk menyimpan kenangan-kenangan manis mereka.

5. Mesin Heat Press Pen

Trend zaman sekarang adalah untuk menyesuaikan pakaian, aksesori fesyen dan apa saja jenis barang persendirian seperti kes telefon pintar dan juga alat-alat tulis. Pastikan anda tidak terlepas dari peluang bisnes dari rumah ini dengan mendapatkan mesin heat press pen. Pen yang boleh disuaikan dengan nama atau mesej buat orang tersayang pasti akan dapat sambutan hangat dari para pelanggan kerana ia merupakan hadiah yang bermakna.

Di sini, kami telah senaraikan jenis-jenis mesin heat press yang sesuai buat mereka yang berminat menjalankan bisnes dari rumah. Untuk mendapatkan info lanjut mengenai spesifikasi setiap mesin, anda boleh lihat koleksi penuh mesin heat press kami di diyprintingsupply. Kami juga menyediakan beberapa jenis pakej perniagaan percetakan yang akan menolong anda menjalankan bisnes dari rumah dengan lancar. Jika anda nak dapatkan inspirasi bagi bisnes anda, layarilah laman web Printcious di mana anda boleh melihat pelbagai jenis hadiah custom-made.


 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?