Tahukah anda yang bisnes printing atau cetakan boleh bermula hanya dari rumah? Selain itu bisnes ini juga boleh dilakukan secara online !

Dalam pelbagai bisnes yang boleh dilakukan dari rumah, bisnes printing merupakan bisnes yang berbaloi yang boleh dilakukan di rumah oleh hampir semua orang terutama sekali oleh seorang suri rumah, pelajar atau sebagai kerja “part time”.

Awal sekali bila sebut pasal bisnes printing atau cetakan ini, pasti anda terfikirkan beberapa perkara ini:

  • Nak ada kedai.
  • Nak ada pekerja sendiri.
  • Nak ada pengalaman buat cetakan.
  • Nak kena ada tempat simpan stok.

Tapi sebenarnya bisnes printing ini mudah sahaja yang mana anda hanya perlu ada alat mencetak sahaja. Bisnes printing adalah satu perniagaan yang semakin hari mendapat permintaan yang tinggi.

Bisnes printing ini boleh mendapat sambutan hangat jika dikaitkan dengan peristiwa- peristiwa yang berlaku seperti tragedi MH370, tragedi MH17 dan macam-macam lagi yang melibatkan masyarakat dan umum. Ramai pengusaha cetakan baju T-Shirt telah ambil peluang untuk jual t-shirt yang berkaitan peristiwa ini, dan sambutan yang diterima sangat luar biasa!

Selain itu percetakan mug, button badge dan cenderahati juga sesuai untuk acara- acara seperti hari keluarga, hari sukan, hari guru serta dijadikan cenerahati untuk yang tersayang sempena sambutan- sambutan tertentu seperti sambutan hari jadi, hari kekasih dan sebagainya.

Itu belum cerita lagi mengenai bisnes printing seperti kad raya ekslusif custom made, kad nama, kad pvc dan stiker. Ini semua merupakan bisnes printing yang sememangnya ada pemintaan sepanjang masa,

Kelebihan Bisnes Printing

  • Ia satu bisnes sampingan dari rumah yang boleh anda lakukan.
  • Ia bisnes yang boleh anda lakukan samada secara online mahupun offline.
  • Ia bisnes yang boleh diwarisi.
  • Ia bisnes keuntungan lumayan.
  •  Ia bisnes produk hot.
  • Ia bisnes produk pelbagai.

Sekarang, adakah anda berminat nak mulakan bisnes ini untuk diri dan keluarga anda? Jika ada sedang mencari peluang, inilah peluang untuk anda. Peluang untuk ada bisnes sendiri, tanpa memerlukan modal besar, tanpa pening fikir pasal premis perniagaan, tanpa pening fikir mengenai simpanan stok dan macam-macam lagi .

Mulakan Bisnes Percetakan Hadiah DIY anda HARI INI !!!Hubungi Kami Sekarang !!!
Company Name : DIY Printing Supply Sdn. Bhd.(983005-H)
Contact Number : 019.3232.740 / 019.3232.556
019.3232.930 / 019.3232.783
Website : www.DIYPrintingSupply.com
Email : ask@diyprintingsupply.com
Facebook : www.facebook.com/diyprintingsupply
DIY FB Group : www.facebook.com/groups/diyprintingsupply/

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?