Pada hari Ahad bersamaan dengan 23 Februari 2014, DIYPrintingSupply.com telah menghadiri majlis Anugerah “Asia Pasifik  12th Asia Pacific International Honesty Enterprise Keris Award 2013” bertempat di Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur.

47

DIYPrintingSupply.com adalah salah satu syarikat yang telah diiktiraf sebagai perusahaan yang mencapai kecemerlangan dalam industri masing-masing dan menunjukkan kejujuran dan integriti dalam urusan perniagaan harian. Lebih daripada 500 perusahaan telah menerima anugerah ini termasuk Canon, Public Bank, Aeon, Hospital Pantai dan lain-lain

DIANUGERAHKAN ‘12th Asia Pacific International Honesty Enterprise – Keris Award 2013’

oleh Persatuan Pembangunan Usahawan
oleh Kecemerlangan Asia Pasifik Usahawan Alliance
oleh Pacific Top Kecemerlangan Majlis Jenama Asia
– December 2013

49

Majlis peanugerahan ini telah dilakukan selama 12 tahun. Objektif anugerah ini diadakan adalah untuk:

  • Di kalangan masyarakat yang komersil dan membangun ini, masih terdapat banyak penipuan yang menyekat pembangunan sesebuah industri dan disebabkan itu, perusahaan yang jujur menjadi faktor yang sangat penting dalam sesebuah perniagaan.  Kejujuran mewakili cara pengendalian perniagaan, gaya pengurusan perusahaan serta penjagaan imej dan reputasi di pasaran. Ia juga merupakan satu petunjuk bagi mencara rakan niaga atau apablia pengguna membuat keputusan pembelian.  Kami berharap untuk membina sebuah komuniti yang jujur untuk enterprise di Asia Pasifik yang semestinya dapat memberi mafaat kepada usahawan yang jujur.
  • Untuk menggalakkan reformasi, pengubahsuaian dan pengkomputeran perusahaan perintis bagi menggalakkan pembangunan dan kemajuan perusahaan yang lain.
  • Untuk meningkatkan dan menggalakkan kerjasama, pertukaran maklumat dan kerjasama di kalangan perusahaan di rantau Asia Pasifik

Kami ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih kerana sokongan anda kepada produk syarikat dan perkhidmatan kami. Kerana sokongan anda, kami berada ditahap ini hari ini. Kami akan sentiasa meningkatkan produk dan perkhidmatan kami untuk menjadi jenama yang lebih dikenali.

50 48

Komen dan maklum balas anda amat dialu-alukan. Sekali lagi, terima kasih kerana memilih kami sebagai pilihan NOMBOR 1 anda. Kami berharap akan ada lebih banyak anugerah dan pengiktirafan untuk DIYPrintingSupply.com pada masa hadapan. Terus menyokong kami kerana kami amat menghargai sokongan anda.

Untuk maklumat lanjut sila layari
http://diyprintingsupply.com/about-diy-printing-supply.asp dan http://www.honestyaward.asia/kerisaward/

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?