03

Sebelum ini, kami telah kongsikan kisah dimana DIYPrintingSupply.com telah mendapat anugerah ‘International Honesty Enterprise’ dalam post DIYPrintingSupply.com di ‘12th Asia Pacific International Honesty Enterprise – Keris Award 2013’

Disini sekali lagi DIYPrintingSupply.com diberi penghormatan  untuk mengambil tempat dalam BOOK OF RECORDS dari KERIS Award untuk sesi 2002-2013

Sebelum itu, mari kita imbas semula tujuan penganugerahan “The Asia Pacific International Honesty Enterprise Keris Award” ini:

  • Di kalangan masyarakat yang komersil dan membangun ini, masih terdapat banyak penipuan yang menyekat pembangunan sesebuah industri dan disebabkan itu, perusahaan yang jujur menjadi faktor yang sangat penting dalam sesebuah perniagaan.  Kejujuran mewakili cara pengendalian perniagaan, gaya pengurusan perusahaan serta penjagaan imej dan reputasi di pasaran. Ia juga merupakan satu petunjuk bagi mencara rakan niaga atau apablia pengguna membuat keputusan pembelian.  Kami berharap untuk membina sebuah komuniti yang jujur untuk enterprise di Asia Pasifik yang semestinya dapat memberi mafaat kepada usahawan yang jujur.
  • Untuk menggalakkan reformasi, pengubahsuaian dan pengkomputeran perusahaan perintis bagi menggalakkan pembangunan dan kemajuan perusahaan yang lain.
  • Untuk meningkatkan dan menggalakkan kerjasama, pertukaran maklumat dan kerjasama di kalangan perusahaan di rantau Asia Pasifik

DIY Page - Copy (3)

Kami di DIYPrintingSupply.com berasa sungguh bertuah dan kami turut menghargai semua yang terus menerus menyokong kami sejak dari hari pertama DIYPrintingSupply.com ditubuhkan sehingga ke hari ini.

Anugerah ini juga adalah sebagai bukti bahawasanya kami begitu komited untuk terus maju dan membantu anda untuk mulakan perniagaan ini. Kami bangga dan gembira jika anda berjaya dengan perniagaan anda dalam industri cetakan heat transfer ini.

Bagaimana kami boleh membantu anda?

  1. Membekalkan produk yang berkualiti dengan jaminan 100% kepuasan pengguna.
  2. Memberi harga yang terbaik dan berpatutan untuk setiap mesin heat press dan produk sublimation.
  3. Dengan memberi bantuan tentang produk dan servis teknikal/
  4. Dan banyak lagi..

Tambah pendapatan anda menerusi pernigaan pencetakan heat transfer sekarang. Tidak memerlukan modal permulaan yang tinggi dan anda berpeluang untuk memperoleh keuntungan yang tinggi.

Dapatkan harga PROMOSI untuk Pakej Perniagaan DIY  disini..

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?