Berita baik!! Tahukah anda DIYPrintingSupply.com telah mendapat sebuah lagi jalinan bersama institusi kewangan dari kerajaan Selangor. Dibawah program Hijrah Selangor. Jom kita ketahui bagaimana mereka boleh membantu anda, untuk menjadi PRINTpreneur yang hebat. 

Hijrah menawarkan skim pinjaman kepada anak kelahiran Selangor atau yang telah bermastautin lebih dari 5 tahun. Sungguh menarik lagi apabila, tawaran ini bukan sahaja mengenai kewangan, tetapi sokongan perniagaan juga. Sokongan yang diberikan adalah dengan membuat pemantauan sejauh mana PRINTpreneur tersebut dapat mengusahakan perniagaan ini. Program  ini telah terbukti berjaya dengan lahirnya usahawan yang mempunyai pelbagai latar belakang. Jadi sesuailah dengan tagline yang kerap kali kita dengar iaitu, program Zero to Hero.

Manakala, dari DIYPrintingSupply.com pula. Disini kami memberikan pakej-pakej perniagaan percetakan yang menarik dan menyeluruh. Berbeza dari pakej yang biasa kami tawarkan. Di dalam program HIJRAH, pakej kami merangkumi pembekalan bahan percetakan secara asasnya. Seperti pakej dengan mempunyai laptop untuk memudahkan menghantar fail yang ingin di cetak dan pengurusan bisnes.

Malah, kami juga bekerjasama untuk bersama membuat pemantauan PRINTpreneur. Selain memberikan tunjuk ajar bagaimana ingin membangunkan sesebuah perniagaan secara teorinya. Sungguh menarik bukan?

 

Jadi apalagi, hubungi Ms Farah untuk ketahuinya lebih lanjut di 019.3232.599

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?