Mengenai DIYPrintingSupply.com

DIY Printing Supply Sdn. Bhd (www.DIYPrintingSupply.com) telah ditubuhkan pada tahun 2008. Kami adalah pembekal ONE-STOP khusus dalam Percetakan Pemindahan Haba, Pembuatan Lencana Butang, PVC kad & Teknologi Percetakan Gambar Foto. Sebagai peneraju pasaran utama dalam industri pemindahan haba, ahli pasukan R & D kami sentiasa sedar tentang trend dan permintaan pasaran semasa.

visi-misi

PENGILANG & PENGEDAR LANGSUNG

Kami adalah merupakan pengeluar mesin ‘heat press’ dan ‘sublimation blanks’ memenuhi pasaran tempatan dan luar negara untuk mencetak hadiah peribadi dan hadiah koporat, cenderahati, premium dan sebagainya dengan stabil dan membangun.

Kami juga adalah pengimport lansung mesin cutting plotter, mesin button badge, mesin PVC laminator kad, mesin pencetak label dan lain-lain yang menawarkan produk berkualiti dan memberi sokongan yang beterusan untuk anda yang baru bermula dan mengembangkan perniagaan percetakan hadiah.

Kami membekalkan semua mesin percetakan, aksesori dan bahan serta pencetak, kertas dan dakwat pada harga borong untuk memenuhi keperluan perniagaan percetakan hadiah anda dan berharap untuk membina hubungan perniagaan jangka panjang yang berterusan dengan anda.

10

ANUGERAH & PENGIKTIRAFAN

PENSIJILAN ‘Pendaftaran Cap Dagang’ oleh Perbadanan Harta Intelek Malaysia
– Julai 2011
vision-missionSijil pendaftaran di bawah peruntukan Akta Cap Dagangan 1976 dan Peraturan Cap Dagangan 1997. Cap dagang digunakan untuk menuntut hak eksklusif untuk produk atau servis dengan hak eksklusif untuk menggunakan lesen cap dagang didalam urusan perdagangan

DIANUGERAHKAN ‘Asia Pacific Top Excellence Brand’ oleh Global Business Magazine
– Jun 2011
top-brand-trophyMenunjukkan pencapaian yang luar biasa dalam pelbagai aspek seperti penubuhan jenama, operasi dan pengurusan, penyusunan semula perusahaan dan R & D, dengan strategi pembangunan yang inovatif dan keberkesanan dalam pembinaan jenama.

DIIKTIRAF SECARA GLOBAL sebagai “Gold Supplier” oleh Alibaba.com
– Januari 2012
alibaba-logoKeahlian tahap premium yang menyediakan bilangan peluang promosi yang banyak untuk menjalankan perniagaan dengan pembeli global diseluruh dunia.  Produk berkualiti dari kami muncul ditangga teratas dalam hasil carian untuk pembeli di Alibaba.com.

MENGAPA MEMILIH KAMI

  1. SIARAN AKHBAR: The Star, Red Tomato, Corporate Journey Magazine, Shang Tian Xia Magazine, Chinapress, Nanyang Shang Pao, Oriental Daily Newspaper, New Strait Times dan lain-lain.
  2. MEDIA MASA: Pengambaran video oleh Astro JiaYu Channel & Asia MTV Channel bersama artis popular.
  3. DISYORKAN OLEH GOOGLE SEARCH ENGINE: “DIY gift printing” disenaraikan kedudukan #1 dalam halaman Google Search Engine daripada jumlah keseluruhan 9, 030, 000 carian.
  4. PAMERAN & PERDAGANGAN: Menyertai pameran tempatan dan pameran perdagangan dengan aktif untuk menggalakkan & mendidik pasaran tentang idea-idea hadiah DIY.
  5. TANGGUNGJAWAB SOSIAL KORPORAT: Menaja & Mencipta ” Lencana Butang Bergambar”segera untuk semua penderma darah, pembantu, jururawat, doktor dan lain-lain di Kempen Derma Darah “One Drop One Hope” yang dianjurkan oleh “Money & You Family”.
  6. KEPUASAN PELANGGAN:commitment
  7. SOKONGAN PELANGGAN & TEKNIKAL: Jangan bimbang tentang bagaimana untuk mengendalikan mesin cetak kami. Kami membantu pelanggan-pelanggan kami dengan memberi tutorial video dalam talian komprehensif, manual pengguna, telefon, e-mel dan lain-lain. 100% kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami.
  8. RANGKAIAN PERNIAGAAN SELURUH NEGARA: Kami mempunyai hubungan yang baik dengan banyak syarikat-syarikat logistik tempatan untuk mengedarkan barang-barang kami ke seluruh Malaysia, Singapura atau luar negara dengan bayaran kurier yang munasabah dalam cara yang lebih cepat & selamat.
    17

HUBUNGI DIYPrintingSupply.com UNTUK MEMULAKAN
PERNIAGAAN PERCETAKAN HADIAH SEKARANG!!

Nama Syarikat : DIY Printing Supply Sdn. Bhd.(983005-H)
Nombor yg Boleh Dihubungi : 019.3233.864 / 019.3232.556 /019.3232.740
Website : www.DIYPrintingSupply.com
Emel : enquiry@DIYPrintingSupply.com
Facebook : www.facebook.com/diyprintingsupply