04

Cap/Topi yang dicetak dengan logo jenama syarikat adalah diantara produk yang boleh dijadikan sebagai barangan promosi oleh sesebuah organisasi untuk memperkenal atau meningkatkan penjenamaan mereka.

Sebagai contoh Petronas adalah diantara syarikat mega yang menggunakan topi yang dicetak untuk diberkan kepada orang ramai sebagai salah satu cara mempromosikan syarikat mereka.   Selain Petronas, syarikat-syarikat lain yang menggunakan barangan yang sama adalah seperti Air Asia, MAS, Shell, Telekom dan lain-lain.

Disebabkan fenomena ini, kami di DIYPrintingSupply.com yakin pencetakan cap/topi ini dapat memberikan keuntungan yang besar kepada mereka yang melibatkan diri dalam pernigaan percetakkan ini.  Disebabkan itu, kami menyediakan pakej pencetakkan topi/cap dengan menggunakan mesin digital cap press.

Jenis Topi Jenis Ink Jenis Kertas
Topi Polister Ink Sublimation Kertas Pemejalwapan
Topi Kapas Ink Pigment Kertas Pemindahan

Pakej percetakkan cap/topi ini bermula dari RM1, 500 dimana selain mesin cap press, anda juga akan menerima kertas atau Vinyl, Aksesori & Alat, dan juga Latihan & Sijil. Keistimewaan mesin cap press adalah ia boleh mencetak cap/topi dalam tempoh masa 3minit sahaja dengan menggunakan teknik pemeljawapan dan hanya 10 saat diambil jika menggunakan teknik pemindahan.  Anda boleh mencetak pelbagai jenis topi samada jenis polister, kapas dan banyak lagi.   

55

Mulakan perniagaan percetakkan cap/topi anda hari ini dan nikmati keuntungan berlipat ganda melaluinya.  Mencetak topi teramat mudah menggunakan mesin cap heat press! Video dibawah akan menunjukkan cara-caranya.  Selamat menonton~

Jana Pendapatan Anda melalui Perniagaan Percetakan Topi
Hubungi kami sekarang untuk keterangan lanjut!!! 

Nama Syarikat : DIY Printing Supply Sdn. Bhd.(983005-H)
Nombor yg Boleh Dihubungi : 019.3233.864 / 019.3232.556 /019.3232.740
Website : www.DIYPrintingSupply.com
Emel : enquiry@DIYPrintingSupply.com
Facebook : www.facebook.com/diyprintingsupply

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?