Apakah yang dimaksudkan dengan percetakan cenderamata?

Untuk pengetahuan anda, hadiah cenderamata boleh dibahagikan kepada 2 kategori iaitu hadiah peribadi atau perseorangan dan juga hadiah korporat.

A gift for you

Kerana fenomena ini, kami dapat lihat betapa cerah pasaran percetakan hadiah ini untuk anda.  Disebabkan itu, kami di DIYPrintingSupply.com menyediakan pakej perniagaan percetakkan hadiah yang sesuai bagi anda yang berminat untuk memulakan perniagaan ini.

Melalui pakej percetakan cenderamata dan cawan, anda boleh mencetak lebih dari 200 jenis cenderamata bergambar seperti cawan, gelas, T-Shirt, sarung kusyen, jigsaw puzzle, jubin seramik, bingkai kaca dan banyak lagi.

Hanya dengan modal permulaan bermula dari RM3000 anda boleh mendapatkan pakej kombo ini dan layak mendapat mesin kombo heat press beserta pertambahan mug press, silicon wraps & mats, kertas pemejalwapan, aksesori2 lain dan juga latihan persorangan percuma beserta sijil. Malah anda juga akan menerima lebih banyak barangan istimewa dari DIYPrintingSupply.com. <<sila klik disini utk keterangan lanjut>>

Mengapakah kami mahu anda memulakan perniagaan ini?

56

1. Perniagaan percetakkan hadiah tidak memerlukan modal yang banyak tetapi menjanjikan jaminan pulangan yang tinggi.

2. Perniagaan ini juga tidak memerlukan ruang niaga yang besar.  Cukup sekadar sudut kecil untuk menempatkan mesin dan barangan percetakkan anda.

3. Jika anda masih tidak yakin dengan kemampuan anda dalam perniagaan ini, jangan risau! Mulakan secara sambilan dahulu samada dirumah ataupun secara online.  Teruskan kerja anda sekarang dan apabila yakin dengan pendapatan lumayan yang anda terima melalui perniagaan ini, anda boleh teruskan secara tetap.

Jadi apa tunggu lagi?? Mulakan perniagaan percetakkan hadiah bersama DIYPrintingSupply.com dan jana ekonomi anda untuk tahun 2014 ini.

Hubungi kami sekarang untuk keterangan lanjut!!!

Nama Syarikat : DIY Printing Supply Sdn. Bhd.(983005-H)
Nombor yg Boleh Dihubungi : 019.3233.864 / 019.3232.556 /019.3232.740
Website : www.DIYPrintingSupply.com
Emel : enquiry@DIYPrintingSupply.com
Facebook : www.facebook.com/diyprintingsupply

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?