Nas Ahmad yang lebih dikenali melalui rancangan Melodi sebagai pengacara bahagian ‘Terjah’ dalam siaran TV3 tersebut telah membuat lawatan ke pejabat DIYPrintingSupply.com pada 7 Mei 2016 yang lepas. Nas Ahmad seorang yang sangat kreatif dan mempunyai pengalaman dalam pelbagai bidang penerbitan. Mungkin ramai yang mengenali beliau sebagai wartawan dan juga penerbit rancangan TV tetapi adakah anda tahu bahawa beliau juga merupakan penulis lirik & skrip, kartunis dan juga pengarah urusan Art Souldier Creative?

Kami amat berbesar hati menerima kedatangan Nas Ahmad ke pejabat DIYPrintingSupply.com untuk membeli peralatan percetakan beliau sendiri. Dengan pembelian mesin melalui pakej kami, beliau juga telah menetapkan tarikh untuk menerima latihan pengendalian mesin dari DIYPrintingSupply.com. Nas Ahmad mempunyai peribadi yang amat menyenangkan, selari dengan watak yang sering beliau bawakan ke mana sahaja tidak kira di depan kamera atau di sebalik tabir. Rakan sekerja kami dari pejabat DIYPrintingSupply.com berasa teruja dengan kehadiran beliau dan tidak ketinggalan untuk mengambil gambar bersama Nas Ahmad.

Kami berharap Nas Ahmad berpuas hati dengan layanan dari pihak DIYPrintingSupply.com dan akan terus bersama kami dalam hubungan perniagaan yang akan datang. DIYPrintingSupply.com menjanjikan perkhidmatan terbaik dan sokongan teknikal selepas pembelian kepada semua pelanggan kami. Kami juga akan memastikan bahawa layanan kami senantiasa diperbaiki dari semasa ke semasa untuk memastikan kepuasan semua pelanggan kami.

nas ahmad websize 2

 

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?