Pelapik tetikus adalah permukaan yang digunakan untuk meletakkan dan menggerakkan tetikus komputer. Pelapik ini dapat meningkatkan kebolehgunaan tetikus berbanding menggunakan tetikus secara langsung atas meja dengan menyediakan permukaan yangmembolehkan ia untuk mengukur pergerakan dengan tepat.

DIY-days-of-the-week-mousepad

Manfaat paling penting pelapik tetikus adalah kebolehdapatan kelajuan dan ketepatan yang tinggi dan keselesaan pada pengguna. Manfaat kedua adalah menjaga permukaan meja atau jadual daripada tercalar kesan dari pergerakan tetikus.

Pelapik tetikus wujud dalam pelbagai permukaan dan tekstur yang berbeza untuk memenuhi pelbagai jenis teknologi tetikus. Selain itu pelapik tetikus ini juga boleh didapati dalam pelbagai bentuk seperti segi empat tepat, love dan bulat.

“Customize” pelapik tetikus sudah menjadi fenomena masa kini. Selain itu “customize” pelapik tetikus ini boleh menjadi alat pengiklanan pada syarikat-syarikat yang ingin mengiklankan produk mereka. Ia jugaboleh dijadikan hadiah kepada officemate pada jamuan perpisahan mereka juga sebagai hiasan atas meja kerja anda.

Pelapik tetikus dengan harga yang rendah boleh dihasilkan dengan menggunakan “sublimation” proses. Anda hanya memerlukan peralatan seperti haba tekan, juga barangan seperti dakwat “sublimation” dan kertas “sublimation”.

Mulakan Bisnes Percetakan Hadiah DIY anda HARI INI !!!

Hubungi Kami Sekarang !!!

Company Name : DIY Printing Supply Sdn. Bhd.(983005-H)
Contact Number : 019.3232.740 / 019.3232.556
019.3232.930 / 019.3232.783
Website : www.DIYPrintingSupply.com
Email : enquiry@DIYPrintingSupply.com
Facebook : www.facebook.com/diyprintingsupply
DIY FB Group : www.facebook.com/groups/diyprintingsupply/

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?