Dalam dunia percetakan, kertas boleh digunakan dengan sangai pelbagai mengikut kreativiti dan kehendak pelanggan anda. Ianya mudah untuk dibentuk dan dipotong megikut saiz-saiz yang diperlukan. Pemotong Kad Nama adalah salah satu mesin unik yang boleh anda gunakan untuk memotong kertas pra-cetak atau kertas kosong secara automatik untuk membuat Kad Perniagaan atau Kad NamaPeribadi.

Mesin Pemotong Kad ini ideal untuk kegunaan peribadi atau untuk tujuan perniagaan, kerana ianya  bolehkan anda menghasilkan kad perniagaan yang kelihatan kemas pemotongannya setanding hasil cetakan pengeluar kad professional.

Pada masa kini, dengan bantuan pelbagai alat dan mesin percetakan yang berkualiti tinggi cetakan kad nama menjadi semakin mudah. Apa yang diperlukan adalah Pemotong Kad Nama yang berkualiti tinggi. Ini dapat memastikan kad nama terhasil  dengan mudah, pantas dan lebih penting lagi ianya kelihatan kemas seperti hasil professional.

Layari laman web kami  sekarang www.DIYPrintingSupply.com untuk pelbagai produk dan  tawaran untuk perniagaan anda. Harga kami yang kompetitif anda akan pendapatan tawaran terbaik dari kami !

 

Start Your DIY Gift Printing Business TODAY!!
CONTACT US NOW!!!

Company Name : DIY Printing Supply Sdn. Bhd.(983005-H)
Contact Number : 019.3232.740 / 019.3232.556
019.3232.930 / 019.3232.783
Website : www.DIYPrintingSupply.com
Email : enquiry@DIYPrintingSupply.com
Facebook : www.facebook.com/diyprintingsupply
DIY FB Group : www.facebook.com/groups/diyprintingsupply/

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?