Salah satu di antara perniagaan yang paling menguntungkan di dalam industri rekaan sendiri pada masa ini adalah Perniagaan Button Badge. Disebabkan ini, kami sentiasa menggalakkan pelanggan kami supaya tidak mensia-siakan peluang yang menguntungkan ini.

Button Badge mempunyai peminat yang tersendiri. Oleh kerana itu kami dapat melihat sektor korporat, sekolah serta pelbagai organisasi sentiasa memilih button badge di dalam activiti promosi mereka. Antara sebab mengapa mereka memilih button badge kerana harganya yang murah berbanding produk promosi yang lain tertutama apabila pelanggan memerlukannya di dalam kuantiti yang besar.

Di DIYPrintingSupply.com, Pakej Button Badge kami bermula dari RM1,400. Di dalam pakej ini, kami menyediakan Mesin button badge , Acuan (mould) serta Pemotong (Die cutter), aksesoris, kertas serta bahan-bahan yang lain sekali gus bersama latihan tentang cara-cara menggunakan mesin ini dan jugak Sijil Penggunaan.

Jika anda memilih pakej ini, anda juga berhak untuk mendapat pelbagai pin untuk button badge, keychain kartun, keychain cermin dan juga magnet untuk peti sejuk. Anda juga boleh memilih pelbagai saiz yang lain daripada bulatan 75mm, 58mm, 44mm, 32mm, 25mm atau bujur (57mm X45mm).

Button Badge yang mempunyai logo syarikat atau sesuatu majlis adalah salah satu benda utama di dalam bidang percetakan untuk periklanan dan mempromosikan sesuatu kempen. Jadi, apa tunggu lagi, mari lah kita sama-sama memulakan perniagaan dengan membuat dan menjual button badge yang boleh direka sendiri.

 

Menjana keuntungan yang tinggi dengan membuat perniagaan Button Badge
di DIYPrintingSupply.com! Hubungi kami Sekarang!

Company Name : DIY Printing Supply Sdn. Bhd.(983005-H)
Contact Person : 019.3233.864 / 019.3232.556 /019.3232.740
Website : www.DIYPrintingSupply.com
Email : enquiry@DIYPrintingSupply.com
Facebook : www.facebook.com/diyprintingsupply

 ~Kepuasan Pelanggan adalah Keutamaan Kami~

 

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?