Antara perniagaan percetakan hadiah yang mendapat sambutan adalah perniagaan percetakan cawan.  Anda tahu kenapa??

Kerana cawan yang dicetak dengan foto atau logo syarikat adalah sangat popular di gunakan oleh syarikat-syarikat mega dalam aktiviti promosi mereka.  Malah ramai antara kita memilih cawan bercetak gambar sebagai hadiah istimewa buat yang tersayang untuk sambutan majlis-majlis tertentu contohnya hari jadi, hari konvokesyen, hari ulangtahun perkahwinan dan banyak lagi.

Fenomena ini menunujukkan perniagaan ini  boleh memberikan hasil yang lumayan pada mereka yang berani mencubanya.

Hanya dengan bermodalkan dari RM800 anda boleh memulakan perniagaan percetakan yang sangat menarik dan menguntungkan dari DIYPrintingSupply.com

Apa yang menarik dengan pakej perniagaan percetakkan cawan ini?

 

Seperti yang dinyatakan tadi, modal permulaan untuk memulakan perniagaan ini hanyalah serendah dari RM1, 200.

Melalui pakej ini, kami akan membekalkan anda mesin “mug heat press”, kertas sublimation, aksesori-aksesori pelbagai dan tidak lupa latihan perseorangan berkenaan penggunaan mesin dan produk secara percuma beserta sijil penyertaan khas dari DIYPrintingSupply.com

Selain itu, anda juga akan dibekalkan secara percuma bunting promosi untuk perniagaan percetakkan anda dan katalog perniagaan.  Malah anda juga bakal menerima hadiah misteri dari kami. WOW!! Hebat bukan??

Lebih menarik lagi, kami juga membekalkan 48bekas cawan bewarna putih untuk pakej perniagaan ini.  Kami juga mensyorkan anda memilih untuk menambah mesin cetak samada dari jenama RICOH atau EPSON dan anda layak mendapat baucer produk bernilai RM100.  Produk baucar ini boleh digunakan untuk membeli perkakasan, kertas berkaitan percetakan ataupun dakwat.

Penambahan sebanyak RM800 diperlukan jika anda mahu menukar mesin individu mug press anda kepada mesin combo mug press.  Istimewanya mesin combo ini adalah ianya boleh memproses sebanyak 5 cawan dalam satu masa.  Sangat sesuai bagi anda yang mahu melebarkan perniagaan percetakan cawan anda.

DMHP-E5

Jadi apa tunggu lagi?? Tambah pendapatan anda dengan memulakan perniagaan percetakkan cawan bersamaDIYPrintingSupply.com sekarang!!

Hubungi kami sekarang untuk keterangan lanjut!!! 

Nama Syarikat : DIY Printing Supply Sdn. Bhd.(983005-H)
Nombor yg Boleh Dihubungi : 019.3233.864 / 019.3232.556 /019.3232.740
Website : www.DIYPrintingSupply.com
Emel : enquiry@DIYPrintingSupply.com
Facebook : www.facebook.com/diyprintingsupply

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?