Pada minggu lepas keadaan di showroom DIYPrintingSupply sedikit heboh dengan adanya kehadiran pelawak popular Rahim! Beliau yang terkenal melalui program realiti TV komedi Maharaja Lawak Mega (MLM) itu, berada di showroom DIYPrintingSupply untuk memulakan bisnes mencetak T-Shirt. Walau bagaimanapun beliau telah berjaya menarik perhatian ramai yang berada di situ! Staf DIYPrintingSupply juga tidak terlepas mengambil kesempatan untuk bergambar dengannya.

Bekas pelawak kumpulan R2 itu ditemani oleh dua orang adiknya, berkunjung ke showroom DIYPrintingSupply bertujuan memulakan bisnes mencetak T-Shirt. Setelah mendapat khidmat perundingan daripada sales executive kami, beliau memilih untuk membeli pakej mencetak T-Shirt E5040 (klik sini untuk lihat pakej lengkap) beserta dengan pakej CAMEO cutting plotter dan printer Epson bersaiz A3.

Trainer DIYPrintingSupply telah memberi latihan design, cara mengendalikan mesin heat press dan juga mesin CAMEO cutting plotter kepada Rahim dan kedua-dua adiknya.

Seluruh warga DIYPrintingSupply amat berbesar hati menerima kehadiran Rahim dan juga adik-adik beliau di showroom kami pada minggu lepas. Terima kasih kerana memilih DIYPrintingSupply dan selamat memulakan bisnes!

Kami di DIYPrintingSupply sedia membantu anda membuat produk yang berkualiti dengan kos permulaan yang minimum. Dengan 100% jaminan kepuasan pelanggan, kami boleh memberi jaminan kepada anda bahawa kami adalah pilihan TERBAIK anda!

Tunggu apa lagi? Hubungi kami sekarang!

Jana Pendapatan Anda melalui Perniagaan Percetakan
Hubungi kami sekarang untuk keterangan lanjut!!! 

Nama Syarikat : DIY Printing Supply Sdn. Bhd.(983005-H)
Nombor yg Boleh Dihubungi : 019.3233.864 / 019.3232.556 /019.3232.740
Website : www.DIYPrintingSupply.com
Emel : enquiry@DIYPrintingSupply.com
Facebook : www.facebook.com/diyprintingsupply

 

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?