Pada 11hb November 2016 yang lepas, DIY Printing Supply telah dijemput untuk menghadiri Sin Chew Business Excellence Awards (SCBEA) 2016 dari pihak Sin Chew yang bertempat di Setia City Convention Centre. Sin Chew Daily (sebelum ini dikenali sebagai Sin Chew Jit Poh) merupakan penganjur bersama majlis anugerah SCBEA yang telah berlangsung sejak 2013.

sinchew-bea-1

Kami ingin mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan kepada semua pelanggan yang telah mempercayai kami. Tanpa anda, kami tidak mungkin boleh sampai sejauh ini. Kami juga ingin mengucapkan terima kasih kepada keluarga DIY Printing Supply yang telah bekerja keras untuk mendapatkan anugerah Product & Service Quality Excellence Award pada tahun 2016.

sinchew-bea-3

DIY Printing Supply amat berbesar hati menerima anugerah dari pihak Sin Chew Daily dan berharap semoga kemenangan kami tahun ini akan membuka lebih banyak peluang perdagangan di masa hadapan. Kami akan berusaha dengan lebih kuat dan dengan tenaga yang lebih jitu untuk memberikan perkhidmatan terbaik buat semua pelanggan dan rakan perniagaan kami.

sinchew-bea-2

Jangan lupa layari laman sesawang kami di DIYPrintingSupply.com untuk ketahui kenapa kami menang anugerah tersebut!

 

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?