Dalam industri percetakkan hadiah ini, terlalu banyak produk yang menjanjikan keuntungan yang lumayan.  Yang paling baru adalah percetakan label atau pelekat nama.  Menurut analisis pemasaran, mempromosikan jenama syarikat dengan menggunakan pelekat nama telah mendapat sambutan yang sanggat menggalakkan.  Namun begitu,
anda perlu memastikan penggunaan pelekat nama ini perlulah bersesuaian dengan sasaran pasaran anda.

41

Mengapakah cetakan pelekat nama?

Antara sebab mengapa syarikat memilih pelekat nama untuk memasarkan jenama syarikat mereka adalah kerana mereka dapat membuatkan sesebuah produk itu nampak lebih menarik dan eksklusif.  Jika anda terlibat dalam perniagaan percetakan nama/label ini,
ada beberapa produk pelekat yang anda boleh cadangkan kepada pelanggan anda.  Antaranya adalah seperti dibawah:

  1. Pelekat Kenderaan: Hanya dengan menampal pelekat jenama syarikat diatas kenderaan sudah dapat membantu sesebuah organisasi untuk mempromosikan syarikat mereka.  Pelekat kenderaan adalah sangat berguna untuk promosi bergerak.  Setiap kali kenderaan itu melalui kawasan-kawasan tertentu, ia akan “membawa” jenama itu sekali.
  2. Pelekat Kad Perniagaan: Sesetengah syarikat sukakan kelainan dalam mengedarkan kad perniagaan mereka.  Salah satu cara untuk menunjukkan kelainan adalah dengan menukarkan kad pernigaan biasa dengan pelekat kad perniagaan.  Cara ini pasti akan menarik minat mereka yang menerima untuk melihat lebih lanjut tentang keunikan syarikat ini.
  3. Label Produk: Pelekat nama juga sangat popular digunakan oleh syarikat dan organisasi dalam ativiti penlabelan makanan.  Selain daripada berfungsi untuk menarik minat para pelanggan untuk memilih produk mereka, label produk juga amat penting untuk memberi infomasi lanjut tentang produk sebagai contoh berat, kandungan, tarikh luput dan lain-lain.

Terdapat banyak langi fungsi pelekat nama yang anda boleh cetak dan cadangkan kepada pelanggan anda.  Mereka cipta bentuk dan corak pelekat nama adalah sangat menyeronokkan.  Perniagaan ini juga menjanjikan pulangan modal yang tinggi.

Pakej Perniagaan Percetakan Pelekat Nama bersama DIYPrintingSupply.com adalah perniagaan yang hanya memerlukan modal pernigaan dari RM2, 500.  Menerusi pakej ini, anda akan mendapat “TSC thermal printer” yang mesra pengguna lengkap dengan perisisan untuk mencetak pelekat label dan nama dengan hanya beberapa klik sahaja.  Sungguh Mudah!  Selain itu, anda juga akan dibekalkan dengan Reben pemindahan haba dan nama pelekat bahan-bahan dan latihan & sijil penyertaan.  Untuk keterangan lanjut tentang pakej ini, sila click disini!!

Jana Pendapatan Anda melalui Perniagaan Percetakan Label&Pelekat Nama
Hubungi kami sekarang untuk keterangan lanjut!!! 

Nama Syarikat : DIY Printing Supply Sdn. Bhd.(983005-H)
Nombor yg Boleh Dihubungi : 019.3233.864 / 019.3232.556 /019.3232.740
Website : www.DIYPrintingSupply.com
Emel : enquiry@DIYPrintingSupply.com
Facebook : www.facebook.com/diyprintingsupply

 

 

Berminat nak mulakan bisnes sendiri?