Mengenai Kami

About us

 

Sejarah Kami

DIY Printing Supply Sdn. Bhd. telah ditubuhkan pada tahun 2010. Kami adalah pembekal khusus Heat Transfer Printing (HTP), pembuatan Lencana Butang, kad PVC & pembekal percetakan gambar dengan teknologi terkini. Malah kami juga peneraju pasaran dalam industri pemindahan haba kerana kami sentiasa melakukan R&D bagi memenuhi gaya dan permintaan pasaran yang semakin pantas.

 

Produk & Perkhidmatan Kami

Kami berdedikasi dalam menjadi sebuah pengeluar mesin tekanan haba serta keperluan asasnya. Ianya termasuk memenuhi pasaran tempatan mahupun luar negara, di dalam industri percetakan cendermata yang berbentuk persendirian, badan korporat, cenderamata premium dan lain-lain dengan pertumbuhan yang stabil serta membangun.

Kami juga pengimport secara langsung untuk cutting plotters, mesin lencana butang, mesin laminator kad PVC, pencetak label dan lain-lain, untuk memastikan tawaran produk yang lebih berkualiti, serta memberi sokongan yang berterusan untuk anda dalam memulakan dan memperluaskan perniagaan percetakan ini.

DIY Printing Supply bukan sahaja membekalkan mesin percetakan, malahan aksesori dan bahan pencetakan juga seperti kertas, dakwat serbaguna dijual pada harga borong untuk memenuhi keperluan perniagaan pencetakan hadiah anda. Kami juga berhasrat untuk mewujudkan hubungan perniagaan dalam jangka panjang dengan semua pelanggan kami.

 

Visi Kami

Menjadi pembekal pasaran utama mesin percetakan DIY, peralatan serta bahan di Asia Tenggara.

 

Misi Kami

Memberi peluang perniagaan kepada usahawan untuk memulakan perniagaan pencetakan mereka.

Memberi sokongan kepada pelanggan kami yang ingin memulakan dan memperluaskan perniagaan mereka dengan teknologi percetakan terkini.

Memberi inspirasi dalam membudayakan pemberian hadiah untuk detik indah kepada keluarga mahupun teman.

 

Slogan

Perniagaan Hadiah untuk Anda

 
Kenapa Anda Perlu Membeli dari DIYPrintingSupply?
 
img Ulang Tahun 10 Tahun
img Konsultasi Perniagaan Profesional
img Pesanan Online
img Pengilang Secara Langsung & Pengimport
img QC Approved
img Stok Sedia Ada
img Bantuan Teknikal yang Mesra
img Latihan Praktikal
Memuatkan ...