Kenapa Memilih Kami

Pengiktirafan

Kami telah diiktiraf oleh beberapa anugerah dan menerima beberapa liputan dari publikasi yang berbeza.

Media Massa

Kami telah menerima liputan daripada stesen TV tempatan dan bekerjasama dengan selebriti tempatan dan luar negara.

Cadangan Carian Enjin Carian Google

Syarikat kami tersenarai di posisi #1 daripada 9 juta hasil carian di google di dalam carian "DIY Gift Printing".

img

Pameran

Kami aktif terlibat dalam pameran tempatan setiap tahun seperti KL International Gifts Premium & Stationery Fair (KLIGP) untuk mempromosikan dan mengenalkan kepada pasaran mengenai idea hadiah DIY.

img

Tanggungjawab korporat sosial

Kami memastikan kami memberi semula kepada masyarakat dengan menaja kerja amal seperti "Photo Button Badges" untuk semua penderma darah, sukarela, jururawat, doktor dll. semasa aktiviti One Drop One Hope Blood Donation Campaign yang dianjurkan oleh "Money & Your Family".

img

Kepuasan Hati Pelanggan

img

Bantuan Pelanggan & Teknikal

Jangan risau tentang bagaimana menggunakan mesin pencetak, kami ada menyediakan bantuan untuk pelanggan kami dengan video tutorial online yang lengkap, manual pengguna, dan jika anda masih mempunyai masalah, anda boleh hubungi kami melalui telefon atau e-mel. Kepuasan pelanggan adalah 100% keutamaan kami.

img

Rangkaian Perniagaan di Seluruh Negara

Kami mengekalkan hubungan baik dengan beberapa syarikat logistik tempatan untuk mengedarkan barangan kami ke seluruh Malaysia, Singapura ataupun ke luar negara dengan harga penghantaran yang berpatutan, cepat dan selamat.

imgPengilangan & Pengedar Secara Langsung

Kami menyediakan pelbagai mesin tekanan haba dan barangan sublimasi yang memenuhi pasaran tempatan dan luar negara untuk mencetak hadiah peribadi, korporat, cenderamata, premium dan lain-lain dengan pembangunan dan pembuatan yang stabil.

Kami adalah pengimport secara langsung cutting plotters, mesin lencana butang, mesin laminator kad PVC, pencetak label terma dan lain-lain yang menawarkan produk berkualiti dan sokongan berterusan bagi anda untuk memulakan dan meluaskan perniagaan pencetakan hadiah anda.

Kami membekalkan semua mesin pencetak, aksesori dan bahan termasuk pencetak, kertas, dan dakwat consumables pada harga borong untuk sesuai dengan keperluan perniagaan pencetakan hadiah anda dan berharap untuk mewujudkan hubungan perniagaan jangka panjang dengan anda.


img Pemasangan Mesin Tekanan Haba
img Pemasangan Mesin Tekanan Haba
img Pengeluar Secara Langsung Mesin Tekanan Haba
img Semburan pada Mesin Tekanan Haba
img Pengawalan Kuantiti - Pembuatan Mesin Tekanan Haba
img Pengeluar Secara Langsung Mesin Tekanan Haba
img Proses Salutan pada Jubin, Mug dll
img Proses Salutan pada Jubin, Mug dll
img Proses Salutan pada Jubin, Mug dll
img Proses Salutan pada Jubin, Mug dll
img Proses Salutan pada Jubin, Mug dll
img Proses Salutan pada Jubin, Mug dll
Memuatkan ...