Anugerah


Golden Eagle Award 2016
Anugerah 'The Golden Eagle Award 2016'

The Golden Eagle Award, ditubuhkan oleh Nanyang Siang Pau, bertujuan untuk menghargai perniagaan yang terbaik di Malaysia dengan memberikan mereka pengiktirafan yang sewajarnya atas kejayaan mereka yang Berjaya dan mencapai kecemerlangan.

Kami adalah pemenang dalam ketegori "Excellent Eagle" yang telah mencapai perolehan jualan tahunan yang kukuh untuk 3 tahun kewangan terakhir.

November 2016

Sin Chew Business Excellence Awards 2016
Anugerah 'Sin Chew Business Excellence Awards 2016'

Anugerah ini merupakan salah satu daripada program Anugerah Perniagaan yang paling dipercayai dan berprestij di Malaysia dengan memberi penekanan kepada pengurusan strategik. Oleh itu, anugerah ini dikira sebagai kesaktian yang sahih dan pengiktirafan terhadap kecemerlangan perniagaan perusahaan dalam persekitaran yang sentiasa berubah untuk kejayaan yang lebih besar di dalam dan luar negara. Pengiktirafan ini merupakan penghargaan tertinggi bagi perusahaan yang telah mencapai kecemerlangan dalam semua bidang pengurusan perniagaan utama yang membentuk strategik dalam pertumbuhan organisasi dan kemampanan. Kami adalah pemenang dalam kategori Product & Service Quality Excellence Award.

November 2016

SITEC Malaysia Top E-Commerce Merchant Awards 2016
Tempat ke-2 dalam 'SITEC Malaysia Top E-Commerce Merchant Awards 2016'

Anugerah ini adalah pengiktirafan pedagang e-dagang dalam talian yang paling berjaya, kreatif dan inovatif. DIY Printing Supply dengan bangga mengumumkan bahawa ia telah dianugerahkan tempat ke-2 daripada 71 perusahaan yang bertanding dalam anugerah ini.

April 2016

Rice Bowl Startup Awards 2015
Finalis dalam 'Rice Bowl Startup Awards 2015'

The Rice Bowl Startups Awards meraikan permulaan yang semakin meningkat sesuai untuk kesedaran dan kehadiran serantau, menggunakan teknologi dan strategi perniagaan moden untuk menyampaikan penawaran perkhidmatan mereka.

Kami adalah finalis dalam kategori "Retail Startup of the Year" yang telah melakukan perkara-perkara TERBAIK dengan mempunyai produk atau perkhidmatan yang inovatif, dan menggunakan teknologi, media sosial atau strategi perniagaan moden untuk memacu jualan.

November 2015

Sin Chew Business Excellence Awards 2015
Anugerah 'Sin Chew Business Excellence Awards 2015'

Anugerah ini diletakkan sebagai salah satu daripada program anugerah perniagaan yang paling dipercayai dan berprestij di Malaysia dengan memberi penekanan kepada pengurusan strategik. Oleh itu, anugerah ini dikira sebagai kesaksian yang sahih dan pengiktirafan terhadap kecemerlangan perniagaan perusahaan dalam persekitaran yang sentiasa berubah untuk kejayaan yang lebih besar di dalam dan luar Negara. Pengiktirafan ini merupakan penghargaan tertinggi bagi perusahaan yang telah mencapai kecemerlangan dalam semua bidang pengurusan perniagaan utama yang membentuk bahagian strategik pertumbuhan organisasi dan kemampuan. Kami adalah pemenang dalam kategori Young / Emerging Business Excellence Award.

November 2015

Golden Eagle Award 2015
Anugerah 'The Golden Eagle Award 2015'

The Golden Eagle Award, ditubuhkan oleh Nanyang Siang Pau, bertujuan untuk menghargai perniagaan yang terbaik di Malaysia dengan memberikan mereka pengiktirafan yang sewajarnya atas kejayaan mereka yang Berjaya dan mencapai kecemerlangan.

Kami adalah pemenang dalam kategori "Emerging Eagles" yang telah mencapai perolehan jualan tahunan yang kukuh untuk 3 tahun kewangan terakhir.

Oktober 2015

Entrepreneur Excellence Award 2015
Anugerah '14th Asia Pacific International Entrepreneur Excellence Award 2015'

Entrepreneur Development Association, Asia Pacific Excellence Entrepreneur Alliance dan Asia Pacific Top Excellence Brand Councils, penyampaian anugerah ini dianjurkan sebagai tindak balas kepada sokongan kerajaan untuk pembangunan dan kemajuan perindustrian, dengan mengelakkan penyertaan industri dan rangkaian untuk meningkatkan daya saing dan seterusnya bergerak kearah era globalisasi.

Ia juga mempunyai ciri-ciri perniagaan yang kukuh dan stabil di pasaran, dan mereka yang mempunyai prestasi yang sangat baik di semua bidang atau yang telah mempelopori dan membuat sumbangan penting terhadap masyarakat.

Oktober 2015

Alibaba Gold Supplier
Pengiktirafan Global sebagai 'Gold Supplier' dari Alibaba.com

Keahlian premium yang menyediakan banyak peluang promosi untuk melakukan perniagaan dengan pembeli global di seluruh dunia. Produk berkualiti kami muncul di bahagian atas hasil carian untuk pembeli mencari di Alibaba.com.

Januari 2012

Registered Trade Mark
Sijil Pengiktirafan 'Registered Trade Mark' dari Intellectual Property Corporation of Malaysia

Sijil pendaftaran di bawah peruntukan Akta Cap Dagangan 1976 dan Peraturan Dagangan Perdagangan 1997.

Cap dagangan yang dikenali boleh digunakan untuk menuntut sifat eksklusif produk atau perkhidmatan dengan hak eksklusif untuk menggunakan trademarks dagangan berlesen kami dalam perdagangan.

Julai 2011

Asia Pacific Top Excellence Brand
Anugerah 'Asia Pacific Top Excellence Brand' by Global Business Magazine

Pencapaian yang luar biasa dalam pelbagai aspek penubuhan jenama, operasi dan pengurusan, penstrukturan semula perusahaan dan R&D, dengan strategi pembangunan inovatif dan deria dalam penubuhan jenama.

Jun 2011
Memuatkan ...